Politik fra rødderne

Tredje gang er ikke lykkens gang...

...i hvert fald ikke, hvis du spørger tidligere borgmesterkandidat Anders Buhl-Christensen. Efter to valg og 12 år som spidskandidat for Venstre i Randers, har han valgt at trække sig og give plads til frisk blod, men fortsætter stadig som byrådsmedlem.

 ugens uundgåelige

Af Camilla Boyhus Madsen | [email protected]

Du trækker dig efter 12 år i spidsen for Venstre i Randers. Hvorfor træffer du beslutningen lige præcis nu?

Jamen, nu har jeg stået der i to omgange, og jeg har godt nok vundet på personlige stemmer begge gange, men det er ikke lykkedes at snuppe borgmesterposten endnu. Og jeg har det sådan, at når man stiller op i spidsen for et eller andet, så skal man også tro på, at det lykkes. Det kræver en masse finansiering at føre valgkamp, og jeg ville skulle ud og se en masse erhvervsfolk i øjnene og sige “denne her gang lykkes det”. Derfor synes jeg, det var på tide, at der skulle ske noget andet. Jeg har det også sådan, at man ikke skal blive i det samme for lang tid ad gangen. Før har jeg sagt op til otte år, men det må jeg så trække i mig, for jeg er jo endt med at blive lidt længere. Men så er det altså sundt, at der kommer frisk blod.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57