Som et kæmpe politisk ERFA-møde

Fire af de fem KommuneKontaktRåd har valgt at kombinere et af deres møder med Folkemødet i Allinge

To fluer

Af Redaktionen | [email protected]

- Her er jo alt, hvad der kan krybe fra den politiske arena, og det her er jo nærmest som et kæmpe ERFA-møde, lyder det fra formanden for KommuneKontaktRådet i Midtjylland, Anders Christensen (V) fra Favrskov Kommune, der er ved at skridte Cirkuspladsen af sammen med kommunaldirektørerne Jesper Kaas Schmidt fra Norddjurs og Jan Kallestrup fra Favrskov, der begge følger de politiske drøftelser i KKR.

- Vi valgte at leje et fly og tage alle 40 mand fra KKR herover, fortæller Anders Christensen, der selv er med i Folkemøde-debatter om både velfærdsteknologi og udfordringer på ældreområdet. De fleste fra KKR Midtjylland tager hjem igen fredag aften.

- Folk går jo lidt uformelt rundt med løsnede slips og sænkede skuldre, og så kan man jo benytte lejligheden til at holde nogle af de møder, der alligevel skal holdes. Jeg har lige selv været med i et Venstre-udvalg, hvor vi havde EP-opstilling på dagsordenen.

KKR Syddanmark er ikke med på Bornholm, men ellers er de andre fire regionale kommune-repræsentationer med på øen.

Borgmester Ole Bjørstorp (S) fra Ishøj - der i dag har stukket næsen indenfor hos boligselskaberne, metalarbejderne og så Socialdemokraternehar - har også været til KKR-møde på Strandhotellet i Allinge - samme fremgangsmåde som sidste år, hvor de hovedsageligt københavnske borgmestre benyttede lejligheden til at besøge den fjerneste kommune i Region Hovedstaden.

Andet

kv21-banner
Tilmeld dig nyhedsbrevet