Politik fra rødderne
Jesper Bove-Nielsen har skrevet bogen 'Den nye deleøkonomi - digitale strategier i adgangssamfundet'. Foto: Presse

Som at forbyde internettet

Kommunerne er et oplagt sted for deleøkonomien at blomstre. De er nemlig allerede skabt, for at vi kan dele med hinanden. Men hvis det skal kunne lade sig gøre, skal der ryddes ud i reglerne, lyder det fra en ekspert i deleøkonomi.

 regeljungle

Af Ronja Pilgaard | [email protected]

Både i det offentlige og i iværksætterbranchen er deleøkonomien det nye sort. Der bliver talt meget om deleøkonomi. Nogle kalder det en økonomisk revolution, som skal redde os fra vores eget overforbrug. Andre mere tilbageholdende taler om gammel vin på nye flasker og sammenligner deleøkonomien med andelsbevægelsen; vi har jo altid delt.

Avisen over hækken, internettet, værktøj naboer imellem. Danskerne har altid delt. Men det nye ved deleøkonomien, som den ser ud i dag, er det digitale element, lyder det fra Jesper Bove-Nielsen, der har skrevet bogen Den nye deleøkonomi - digitale strategier i adgangssamfundet.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Netværk

Økonomi


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57