Kommunen.dk
MENU
Verdens førende klimaeksperter og aktører var i Sønderborg sidste sommer, da byen var vært for verdens vigtigste konference for energieffektivisering.
Verdens førende klimaeksperter og aktører var i Sønderborg sidste sommer, da byen var vært for 'verdens vigtigste konference for energieffektivisering'.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Sønderborg viser stadig vejen mod klimanullet

Sønderborg viser stadig vejen mod klimanullet

Sønderborg satte kursen mod CO2-neutralitet tilbage i 2007. De lavthængende frugter er plukket, og nu tager man fat i de hårde udfordringer. Samarbejde på tværs af kommune og private selskaber viser stadig vejen frem.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Administrerende direktør i Det Internationale Energiagentur (IEA) Fatih Birol stod på scenen og spejdede ud over salen, da han skulle holde sin tale på den årlige international konference om energieffektivisering. 

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.