Politik fra rødderne

Skifergas: Forurening i hver sjette drikkevandsbrønd

I den amerikanske delstat Pennsylvania har olie- og gasindvinding forurenet i flere tilfælde forurenet drikkevandsbrønde, viser dokumenter fra statens miljømyndighed

 energi

Af Redaktionen | [email protected]

Debatten om forurening af grundvandet i forbindelse med olie- og gasindvinding raser lige nu i den amerikanske delstat Pennsylvania. Balladen kommer, efter at den lokale avis The Sunday Times har fået adgang til en række påbudsskrivelser fra delstatens miljømyndigheder, der viser, at forurening af drikkevandsressourcer ikke er ualmindeligt i delstaten. Det skriver Ingeniøren i dag.

Skrivelserne er såkaldte ‘determination letters’. Det er en slags påbud eller afgørelser, som er sendt fra miljømyndighederne til ejerne af drikkevandsressourcer efter klager over forurening i forbindelse med olie- og gasindvinding.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57