Politik fra rødderne

Ny politisk sæson - ny frisure. Pia Olsen Dyhr er klar til et efterår med økonomien i fokus.
Foto: Carsten Snejberg
Ny politisk sæson - ny frisure. Pia Olsen Dyhr er klar til et efterår med økonomien i fokus. Foto: Carsten Snejberg

SF vil bringe vægtskålen i balance

Det var kompromisets kunst at rette op på dansk økonomi som en del af S-R-SF-regeringen. Det krævede hårde kampe og en reformpolitik, som har skabt mere ulighed. Derfor ærgrer det Pia Olsen Dyhr, at Venstre nu sidder med magten til at bruge det opsparede råderum. Stod det til hende, skulle det bruges på velfærd i børnehøjde.

 reformamok

Af Morten Munkholm | [email protected]

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Hun kender spørgsmålet på forhånd - SF’s formand Pia Olsen Dyhr. Hun ved godt, at når hun tordner imod Lars Løkke Rasmussens planer om topskattelettelser, så vil det opfølgende spørgsmål naturligt gå på, hvorfor hendes eget parti var med til at lette netop skatten i toppen som en del af regeringen i 2012.

- Vi ændrede topskattegrænsen, og det betød, at for eksempel politibetjente, sygeplejersker og andre, der ellers skulle betale topskat, blev flyttet, så de ikke længere skulle betale topskat. Det synes jeg giver god mening, lyder svaret i første omgang.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Demokrati

Økonomi


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57