Kommunen.dk
MENU
Die Zeit døbte i 2003 Olaf Scholz Scholzomaten på grund af hans tørre, funktionæragtige stil og tone. Den tidligere generalsekretær for SPD er i dag borgmester i Hamborg, som han mener har meget tilfælles med København og det øvrige Skandinavien.
Foto: Polfoto/DPA
Die Zeit døbte i 2003 Olaf Scholz 'Scholzomaten' på grund af hans tørre, funktionæragtige stil og tone. Den tidligere generalsekretær for SPD er i dag borgmester i Hamborg, som han mener har meget tilfælles med København og det øvrige Skandinavien. Foto: Polfoto/DPA

Scholzomatens handelsvej går via København

Scholzomatens handelsvej går via København

København og Hamborg vil køre parløb for at skabe vækst i et nyt regionalt samarbejde. Kortere transporttid, et fælles arbejdsmarked og fælles værdier vil knytte os tættere sammen, mener Hamborgs borgmester Olaf Scholz, som forleden gæstede Dansk Industri.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Som præsident Obama sagde i 2009, siger tyske Olaf Scholz i dag: Jeg vil have OL til min hjemby.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.