Salg styrker Kommunen

Internetavisen dknyt.dk bliver eneejer af avisen Kommunen. Nu skal de to søstermedier udvikles til gavn for læsere og annoncører.

Salg

Af Benjamin Holst | [email protected]

Halvdelen af nærværende avis er netop blevet solgt. Direktør Rasmus Nielsen, Rasmus Nielsen Holding ApS., har solgt sin halvpart i avisen Kommunen A/S til dknyt ApS., der i forvejen har 50 procent af selskabet. Netavisen dknyt bliver dermed eneejer af Kommunen A/S.

Kommunen er en godt 52 år gammel avis, der udkommer med indhold målrettet kommunale beslutningstagere. Avisen blev oprindeligt grundlagt af Information. Avisen Kommunen står midt i et omfattende omstillingsprojekt, der støttes af Dagbladsnævnet.

dknyt.dk har i ti år leveret målrettede nyheder til især kommunale og andre offentlige beslutningstagere. Det var oprindeligt dknyt, der udviklede modellen for betalt indhold på internet. I dag er der mange nyhedsportaler, der forsøger sig med lignende betalingsformer.

”Med købet af den sidste del af Kommunen A/S forventer vi fremover at kunne tilbyde vores læsere en endnu bedre avis med mere baggrund og analyse samt en styrket nyhedsdækning på nettet. Samtidig er vi langt fremme med udviklingen af Agora, vores nye debatunivers for politikere og alle, der har en interesse i politik,” siger direktør Claus G. Theilgaard, der understreger, at sammenlægningen vil komme både abonnenter og annoncører til gode.

”Vi vil også kunne tilbyde annoncørerne bedre annoncepakker, når de annoncerer på flere medier. Vi vil derfor i den kommende tid udvikle særligt gode tilbud til annoncørerne. Finanskrisen har ramt hårdt i hele mediebranchen. Men vi har i det sidste halve år tydeligt mærket, at annoncesalget er blevet væsentligt bedre samtidig med, at der er vækst i nytegningerne på abonnement til både dknyt og Kommunen,” siger Claus G. Theilgaard.

Nyt politisk mødested

I forbindelse med sammenlægningen af medierne vil abonnenterne i fremtiden kunne opnå pæne rabatter ved dobbeltabonnement. Sideløbende med udviklingen af avisen, har Kommunen søsat det politiske mødested Kommunen.dk/agora, hvor politikere har mulighed for at prøve deres synspunkter af inden i de bryder i offentligheden. Agora er stedet, hvor tendenserne i den politiske udvikling vil kunne aflæses tidligt.

Claus G. Theilgaard fortsætter som formand for bestyrelsen. Nye medlemmer af bestyrelsen er: Redaktionschef Benjamin Holst, administrationschef Pia Abildgaard Olsen redaktør Knud Abildtrup.

Andet

kv21-banner
Tilmeld dig nyhedsbrevet