Så er vi klar til Folkemødet

Eliten kommer til folket, og folket kommer til eliten. Det politiske svar på Roskilde Festival udspiller sig 15.-18. juni på Bornholm, og Kommunen er med som officiel mediepartner. 

 folkemødet

Af Morten Okkels | [email protected]

I midten af juni skal der ske noget helt særligt i Allinge  på Bornholm. En sand horde af politikere og andet godtfolk er på vej til øen, hver med deres bidrag til fire dages politisk festival – også kaldes Folkemødet. Alle partilederne på Christiansborg har takket ja til invitationen, og det samme har en række toneangivende aktører. Inspirationskilden for bagmændene – indenrigsminister Bertel Haarder (V) og borgmester Winni Grosbøll (S) er den svenske ’Almedalsveckan’, hvor taler og diskussioner flyver gennem vinden fra Øresund efter et grundprincip om oplysning og diskussion, som er gratis og åbent for alle. 

”Jeg synes, det ser ud til at blive et fantastisk arrangement. Det er overvældende med den interesse, der har været for det hele,” siger Winni Grosbøll og glæder sig til at byde gæsterne velkommen i smukke bornholmske omgivelser. 

Interesseret i et abonnement? – klik her

Log ind på Kommunen.dk
Glemt kodeord?

Andet

Tilmeld dig Kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik

Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57