Kommunen.dk
MENU

Så er vi klar til Folkemødet

Så er vi klar til Folkemødet

Eliten kommer til folket, og folket kommer til eliten. Det politiske svar på Roskilde Festival udspiller sig 15.-18. juni på Bornholm, og Kommunen er med som officiel mediepartner. 

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

I midten af juni skal der ske noget helt særligt i Allinge  på Bornholm. En sand horde af politikere og andet godtfolk er på vej til øen, hver med deres bidrag til fire dages politisk festival – også kaldes Folkemødet. Alle partilederne på Christiansborg har takket ja til invitationen, og det samme har en række toneangivende aktører. Inspirationskilden for bagmændene – indenrigsminister Bertel Haarder (V) og borgmester Winni Grosbøll (S) er den svenske ’Almedalsveckan’, hvor taler og diskussioner flyver gennem vinden fra Øresund efter et grundprincip om oplysning og diskussion, som er gratis og åbent for alle. 

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.