Kommunen.dk
MENU
Indtil videre er det kun i Dybvad i Frederikshavn Kommune, at det franske selskab Total er gået i gang med at bore efter skifergas. Her har borgere markeret deres utilfredshed ved at forsøge at blokere for indkørsel af materialer til boretårnet.
Foto: René Schütze, Polfoto
Indtil videre er det kun i Dybvad i Frederikshavn Kommune, at det franske selskab Total er gået i gang med at bore efter skifergas. Her har borgere markeret deres utilfredshed ved at forsøge at blokere for indkørsel af materialer til boretårnet. Foto: René Schütze, Polfoto

S-bagland i oprør over skifergas

S-bagland i oprør over skifergas

Ifølge Helle Thorning-Schmidt går Socialdemokraterne ind for at bore efter skifergas, så længe det er miljømæssigt forsvarligt. Men flere S-byrødder er uenige og vil gå langt for at forhindre boringer i deres lokalområde.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Billeder af forurenede vandløb i USA og Canada har sat deres tydelige præg på dansk lokalpolitik.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.