Kommunen.dk
MENU
Faaborg-Midtfyns borgmester er passioneret fan af fantasyserien  Ringenes Herre og ikke mindst af troldmanden Gandalf. “Det er ham, der får alle til at yde deres bedste, og som skaber ro og god stemning, når det ser sortest ud - lidt ligesom mig, siger Hans Stavnsager.
Faaborg-Midtfyns borgmester er passioneret fan af fantasyserien Ringenes Herre og ikke mindst af troldmanden Gandalf. “Det er ham, der får alle til at yde deres bedste, og som skaber ro og god stemning, når det ser sortest ud - lidt ligesom mig,” siger Hans Stavnsager.
Foto: Socialdemokratiet

‘Ringenes Herre’ er et fantastisk forsvar for demokratiet

‘Ringenes Herre’ er et fantastisk forsvar for demokratiet

Lærerbarnet, iværksætteren og nørden Hans Stavnsager (S) er tosset med tegneserier, Tolkien og troldmanden Gandalf. Kom med bagom borgmesteren fra Faaborg-Midtfyn, der har lært af ‘Ringenes Herre’ at våge over magtens skyggesider.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Det er ikke underligt, at bøger er blevet en rød tråd i Hans Stavnsagers (S) liv. For han voksede op i et hjem fyldt af dem. Flere tusind bind. Og de fyldte ikke kun fysisk - også mentalt.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.