Politik fra rødderne

Region Hovedstaden råber på fælles standarder for elbiler

Region Hovedstaden efterlyste bedre elbilsstandarder på klimamøde med kommissær Connie Hedegaard (K), som forsikrede, at der er nye, fælles EU-standarder på vej – på et tidspunkt

 klima

Af Laura Fischer Larsen | [email protected]

Sidste fredag kunne man hoppe på en biobus, køre over sundet og undervejs få information om fem foregangseksempler på energi- og miljøprojekter.
Dk-teknik tog med på den dansk-svenske klimakonference, som var arrangeret af EU-projektet Interreg, sammen med bl.a. klimakommissær Connie Hedegaard (K).

På øko-caféen Greenmarket, blandt mødregrupper og økologiske smoothies og med udsigt til vartegnet ’Turning Torso’, blev spørgsmålene til klimakommissæren hurtigt drejet ind på regionerne og kommunernes ønskebarn: elbilen.
Lars Gaardhøj (S) fra Region Hovedstaden var interesseret i at høre, hvordan det går med at kurere børnesygdommene, såsom forskellige elbilsstandarder og ladestandere på hver side af sundet:

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Klima


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57