Politik fra rødderne

"Vi er mange, der er skuffede"

Det nye centrumvenstre-parti Social Balance langer hårdt ud efter den nuværende regerings socialpolitik. Den er både økonomisk og menneskeligt forkert, mener medstifter og forkvinde Mette Valentin.

 ugens uundgåelige

Af Sine Riis Lund | [email protected]

Hvordan vil man kunne se forskel på jer og et parti som SF?

Man vil primært se forskellen på, at vi rent faktisk mener, at den sociale balance ikke er til diskussion. Og det er heller ikke til diskussion, at vi skal behandle hinanden ordentligt og anstændigt i vores samfund. Det har vi især efter sidste valg set, at Socialdemokraterne og SF har været villige til at give køb på, når de giver mennesker ydelser, hvor de skal kæmpe for i det hele taget at overleve. Det er vi faktisk rigtig mange mennesker, der synes er dumt, ikke alene økonomisk og socialt, men også menneskeligt set. Og det er uanstændigt at skalte og valte på den måde, for hvis man ikke sørger for, at bunden er i orden og den sociale balance er til stede, jamen så vil fundamentet være skrøbeligt. Så får vi ikke den grundlæggende tryghed, som der er behov for for at udvikle vores samfund.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57