Politik fra rødderne

"I er så skidedovne"

Debatten var både seriøs, jovial og med masser af kant, da regional- og lokalpolitikere tørnede sammen med kommentatorer og ungdomspolitikere.

 lokaldemokrati

Af Sine Riis Lund | [email protected]

Svedige sms'er på byrådsmøder og en bemærkning om 'barnepigetænkning' var blandt de muntre indslag, der peppede en ellers alvorlig debat om truet lokaldemokrati op, da seks borgmestre trådte på scenen til kommunalpolitisk topmøde i Allinge.

Særlig lystig blev stemningen, da kultur- og fritidsborgmester Pia Allerslev (V) blev konfronteret med hendes meget udadvendte og personlige branding. Ikke mindst da kommunikationsrådgiver Rulle Grabow ville vide, om Pia Allerslev selv mente, hun var en god ambassadør for sit hverv som politiker, når hun for eksempel i et program om kærlighed fortæller, hvor dejligt det kan være at få en lidt spicy sms fra manden under et byrådsmøde.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Kommunikation


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57