Politik fra rødderne

"De små ting kan skubbe til de store"

Har kvindelige pissoirer noget med ligestilling at gøre? Ja, mener SF'eren Iben Wiene Rathje fra Københavns Borgerrepræsentation, der tog en tur i mediemøllen med sit angiveligt kontroversielle forslag om at opstille 'missoirer' i København.

 ugens uundgåelige

Af Camilla Boyhus Madsen | [email protected]

I forbindelse med kvindernes kampdag d. 8. marts kom du med forslaget om at opstille de såkaldte ‘missoirer’ i København. Dit forslag har fået stor omtale, hvordan har de sidste par dage været for dig?

De har været travle. Jeg havde ikke forudset, at der ville komme så meget omtale. Det er kommet bag på mig, at forslaget i den grad rammer noget, der kan få folk op af stolene. Tilbagemeldingerne har været både positive og negative, men det er åbenbart noget, folk har en mening om.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57