Politik fra rødderne
Næsten fire år senere fortæller Bettina Post om det bagholdsangreb fra Majbrit Berlau, der kostede hende jobbet som formand i Dansk Socialrådgiverforening. Foto: Bjørn Marcus Trappaud / Polfoto

Post skal tilbage i den kommunale stald

Hun er politisk uafhængig, og så langer hun kraftigt ud efter den forening, hun selv i årevis stod i spidsen for. Bettina Post skal snart være borgerrådgiver for Høje-Taastrup Kommune - og det er ikke et skridt nedad den fiktive karrierestige, siger hun.

 netværk

Af Ronja Pilgaard | [email protected]

 

Så måtte hun alligevel lige skænke sig en cognac og sørge for, at der var strøm på telefonen. Den havde ellers lige ringet - telefonen. I den anden ende sad en journalist fra TV2, som ville høre, om det mon var rigtigt, hvad rygtet på Christiansborgs gange ville vide, nemlig at hun, Bettina Post, her i 2014 stod til at blive socialminister efter Annette Vilhelmsen (SF).

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Netværk


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57