Politik fra rødderne

Politikere går i brechen for sælskindsindustrien

På kryds og tværs af politiske skel kaster politikerne sig nu ind i kampen for at redde den truede grønlandske sælindustri. Det gælder blandt andet udenrigsministeren.

 sælfangst

Af Jon Kiellberg | [email protected]

Vi kender alle billederne af de små, nuttede babysæler, som bliver slået i hovedet af sælfangere med store kæppe. Greenpeace og andre organisationers massive kampagner for 30 år siden har den dag i dag brændt sig fast i den brede offentlighed.

Det er der intet nyt i. Men hvorfor kaster udenrigsminister Martin Lidegaard (R) sig nu ind i kampen for det grønlandske sælskindsmarked? Hvorfor går politikere lige fra Dansk Folkeparti til Enhedslisten sammen i en tværpolitisk gruppe for at redde den grønlandske sælskindseksport? Og hvad får Ellen Trane Nørby fra Venstre til at dukke op til hofbal hos dronningen iført grønlandske gevandter?
Det er der særlig to årsager til:

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Teknik & miljø


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57