Kommunen.dk
MENU
Selvstyrende teams vil øge faglighed og medarbejdertilfredshed og  vil sandsynligvis også reducere sygefraværet. Men selvstyrende teams løser ikke alt. Der skal stadig være fokus på velfærdsteknologi, træning og kompetenceudvikling, skriver byrådsmedlem Camilla Hove Lund.
Selvstyrende teams vil øge faglighed og medarbejdertilfredshed og vil sandsynligvis også reducere sygefraværet. Men selvstyrende teams løser ikke alt. Der skal stadig være fokus på velfærdsteknologi, træning og kompetenceudvikling, skriver byrådsmedlem Camilla Hove Lund.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Klumme/ Pointer om faste teams: Sådan lykkes kommunerne med ældrereformen

Klumme/ Pointer om faste teams: Sådan lykkes kommunerne med ældrereformen

25. maj 2024
Camilla Hove Lund
CAMILLA HOVE LUND
BYRÅDSMEDLEM (V)
HOLBÆK KOMMUNE
Email

Dette er et debatindlæg og udtrykker alene skribentens holdninger.
Har du selv et debatindlæg inden for Kommunen.dk’s interesseområder, kan du sende det til debatognavne@ kommunen.dk

Tværfaglige selvstyrende teams er en del af ældrereformen og har potentiale til gøre en kæmpe forskel for vores ældre, skriver byrådsmedlem Camilla Hove Lund.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Endelig er den længe ventede ældrereform landet. Og jeg glæder mig lige så meget som både medarbejdere og ældre over hele landet til for alvor at komme i gang med at realisere de gode ambitioner for fremtidens ældrepleje, reformen er båret af.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.