Kommunen.dk
MENU

Debat/ Perception is reality …

Debat/ Perception is reality …

23. nov. 2014
Anders Frandsen
ANDERS FRANDSEN
POLITISK RÅDGIVER
Email
Public Affairs Director i Rud Pedersen Public Affairs. Har gennem hele karrieren arbejdet i krydsfeltet mellem politik og kommunikation blandt andet som særlig rådgiver for Klima- og Energiminister Connie Hedegaard og Videnskabsminister Charlotte Sahl-Madsen, og i landets største virksomheder inden for tele- og finanssektoren. Er desuden ansat som ekstern lektor ved Københavns Universitet. 
”Netop den vedholdende tro på, at ”kommunikationen er problemet”, er måske De Konservatives egentlige problem. Der er således heller ikke ændret nævneværdigt i det politiske indhold og mærkesagerne, siden Søren Pape Poulsen overtog formandsstolen.”

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

”Og nu kommer Søren. Ham kender vi jo alle som en fremragende… kommunikatør”. Ordene faldt som afslutning på Lene Espersens opvarmningstale på det konservative landsråd, inden Søren Pape første gang gik på talerstolen som nyvalgt partiformand.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.