”Partiet har helt mistet troværdigheden”

Hossein Armandi har valgt at forlade Det Konservative Folkeparti efter 10 års medlemskab.

Ugens uundgåelige

Af Thea Storm Pedersen | [email protected]

Hossein Armandi er nu løsgænger i Fredensborg byråd og efterlader den konservative byrådsgruppe med kun tre medlemmer tilbage. Ud over det politiske arbejde er Hossein Armandi uddannet procesteknolog og ansat i medicinalkoncernen H. Lundbeck A/S. Han er gift og har tre børn.

Hvad lavede du, da jeg ringede? Jeg er på arbejde. Jeg står i et laboratorium, hvor jeg arbejder med forskning og udvikling af medicin.

Hvorfor har du valgt at melde dig ud af De Konservative? Jeg kan ikke længere identificere mig med det parti, jeg blev medlem af for 10 år siden. Man lytter ikke til baglandet, der har været totalt lukket. Den måde, man har håndteret forskellige sager på, har gjort, at partiet for mig helt har mistet troværdigheden. Tidligere var der en god ledelse, så det har mest været under Lene Espersens ledelse, det har været sådan.

Hvad har været din bedste oplevelse i ugens løb? At melde mig ud af partiet. Og det har samtidig været det værste, for jeg har gået med det i lang tid. Men nu er det overstået og det var sådan en enorm lettelse endelig at få det gjort.

Hvem er dit forbillede? Et rigtig stort forbillede er Nelson Mandela. Han har siddet i fængsel i 27 år, og alligevel bærer han ikke nag, men tilgiver. Det, synes jeg, er meget stærkt.

Hvor ser du dig selv om 10 år? Hvis jeg bare vidste det. Jeg håber, jeg stadig arbejder på Lundbeck og sidder i byrådet. Med lidt mere succes, end jeg har nu. Jeg håber, jeg har fundet et nyt, spændende parti. Men med hensyn til det er jeg stadig i tænketanken. For at beholde troværdigheden mener jeg, at man kun kan foretage et enkelt skifte i politik. Det er det. Ellers bliver det utroværdigt.

Andet

kv21-banner
Tilmeld dig nyhedsbrevet