Kommunen.dk
MENU

Debat/ Pædagogpulje bliver spildt på bureaukrati

Debat/ Pædagogpulje bliver spildt på bureaukrati

18. jan. 2015
Jacob Jensen
JACOB JENSEN
ØKONOMI- OG KOMMUNALORDFØRER
VENSTRE
Email
Økonomi- og kommunalordfører
”Vi skal have mere tillid til kommunerne, hvis vi vil bruge midlerne dér, hvor de gør mest nytte. Vi har ikke råd til at fråse med pengene, så hvorfor ikke sende pengene direkte til kommunerne, uden at de skal gennem den bureaukratiske mølle først.”

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

”Der er to parter, der får ekstra arbejde ud af det her. Den ene er de kommunale administrationer, som skal søge og dokumentere. Den anden er den statslige del af administrationen, der skal modtage alle disse ansøgninger.” Sådan sagde formanden for Børne- og Kulturchefforeningen Eik Møller meget rammende, da han for nylig skulle kommentere de ekstra puljer på 250 millioner kroner årligt, som regeringen, SF og Enhedslisten har afsat over 4 år til flere pædagoger i vuggestuer og børnehaver.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.