Kommunen.dk
MENU
Allan Olsen kommer gerne med satiriske kommentarer til samfundsdebatten, når han spiller i landets krinkelkroge.
Foto: Polfoto
Allan Olsen kommer gerne med satiriske kommentarer til samfundsdebatten, når han spiller i landets krinkelkroge. Foto: Polfoto

”Ovenfra har man gjort alt for at aflive lokalsamfundene”

”Ovenfra har man gjort alt for at aflive lokalsamfundene”

Politikerne og embedsmændene er irriterede over, at det ikke går hurtigere med at affolke Udkantsdanmark. Om 30 år vil de selv forlade byerne for at opsøge den selvsamme udkant, mener musikeren Allan Olsen.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Vandkantsdanmark. Udkantsdanmark. Den Rådne Banan. De pressede lokalsamfund og stædigt affolkede provinsbyer mangler ikke kæle- og øgenavne. Men de mangler måske flere talerør. Musikeren Allan Olsen elsker egentlig storbyer, men alligevel har hans tekstunivers fået mange til at udpege ham til udkantens stemme. Det forstår man efter få minutter i selskab med den nordjyske musiker. Han mener nemlig, at det politiske etablissement ligefrem arbejder på at afvikle livet udenfor landets større byer.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.