Kommunen.dk
dknyt
doi
dkindkob
dkstillinger
dkteknik
dksocial
dksundhed
Til pressemøde hos De Radikale, som har valgt Morten Østergaard som leder efter Margrethe Vestager. Han har – måske ikke uventet – haft svært ved at løfte arven efter sin forgænger, der i dag er EU-kommissær.
Foto: Jacob Ehrbahn / Polfoto
Til pressemøde hos De Radikale, som har valgt Morten Østergaard som leder efter Margrethe Vestager. Han har – måske ikke uventet – haft svært ved at løfte arven efter sin forgænger, der i dag er EU-kommissær. Foto: Jacob Ehrbahn / Polfoto

Østergaard sidder sikkert i sadlen trods forventet nedtur

Østergaard sidder sikkert i sadlen trods forventet nedtur

Morten Østergaard og De Radikale står til at miste 4-5 mandater ved folketingsvalget. Nordsjælland, Sydjylland og Østjylland må vinke farvel til et mandat, mens København bliver en kamp mellem stemme­slugerne Ida Auken og Manu Sareen og en mere ukendt partisoldat.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Da Morten Østergaard 31. august 2014 overtog formandsposten hos De Radikale, var det et par store stiletter, den 38-årige statskundskabsuddannede aarhusianer overtog efter Margrethe Vestager. Og Østergaard er stadig ved at lære at balancere i mors høje hæle. Partiet må sande, at trods stor indflydelse på især regeringens økonomiske politik står De Radikale i et tvivlsomt lys på grund af den langvarige dagpengediskussion, som har martret regeringssamarbejdet. Samtidig er De Radikale som midterparti ganske sårbare i udlændingedebatten, som har fået ny vind i sejlene på grund af større flygtningestrømme og ikke mindst angrebene mod synagogen i København og kulturstedet Krudttønden.

Tilbud

Interesseret i et abonnement? – klik her

ANDRE ARTIKLER
Kommunen.dk

Redaktion Aarhus
Mejlgade 48 C, st. tv.
8000 Aarhus C

Redaktion København
Christiansborg, lok 3.044
1240 København K

Administration
Havnebryggen 5
3740 Svaneke
+45 46 35 33 43

Annoncesalg
+45 51 92 24 37

CVR: 31 88 59 57

Pressenævnet
DK Medier er fællesnavnet for nyhedstjenesterne Kommunen.dk og DK Nyt samt en lang række fagportaler
DK Medier