Kommunen.dk
MENU

Ny udviklingsformand er klar til at udvikle

Ny udviklingsformand er klar til at udvikle

Kim Christophersen er den nye formand for den seks år gamle forening for udviklingskonsulenter, ffUK. Han var tidligere næstformand i foreningen, og nu har en samlet bestyrelse udpeget ham som foreningens nye formand. Til daglig arbejder Kim Christophersen som udviklingskonsulent i Haderslev Kommune, blandt andet inden for innovation, ledelsesudvikling og digitalisering.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Skal man kunne se ind i fremtiden for at være en god udviklingskonsulent?
Jo, man skal kunne se, hvad der kommer i fremtiden. Jeg vil helst ikke sige, at man skal kunne spå, men man skal bestemt kunne følge med i, hvad der kommer af store udfordringer fremefter.
Det kræver, at man tilegner sig en masse viden om, hvad der foregår på både den nationale og lokale scene. Foreningen har de sidste to år lavet magasinet Trendenser, hvor vi ser et år længere ud i fremtiden og ser på, hvad vi tror bliver de store udfordringer for kommunerne. Det er et meget konkret eksempel på, hvordan vi prøver at gøre det struktureret.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.