”Nummer 6 er da en fin placering”

De kvindelige kandidater må selv sikre sig den blåstempling af seriøsitet, som er nødvendig for at blive profileret i den kommunale valgkamp. De skal ikke have særbehandling alene på grund af deres køn, mener den politiske debutant Pernille Solvig Graux.

 valg 2009

Af Janni Brixen | [email protected]

Hun er 36 år, har to små børn  og har allerede været salgsdirektør i flere store virksomheder. Og så er hun tilmed også med rasende fart på vej ind i en politisk karriere. Pernille Solvig Graux er en af de unge kvinder, partierne sukker efter at få på valgplakaten, og hun har, siger hun, fået en vis portion positiv særbehandling undervejs. Men ikke fordi hun er kvinde. Derimod fordi hun er kvinde med den rigtige profil, mener hun.

 - Det er helt klart, at de har været glade for at få en kvinde med, men det er min klare fornemmelse, at det tæller lige så meget, at det, jeg kommer med er en meget mande-agtig karriere og et C.V med flere ­direktør-poster bag mig, siger Pernille Solvig Graux, der selv henvendte sig til den lokale venstreforening, for at tilbyde sig som kandidat. 

Interesseret i et abonnement? – klik her

Log ind på Kommunen.dk
Glemt kodeord?

Andet

Tilmeld dig Kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik

Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57