Kommunen.dk
MENU
Firkløveret bag DR-programmet ‘Det slører stadig’ er kendt for satire om kulturforskelle. Efter terrorangrebet i København har en af programmets skabere, Sara Al Naser (længst til højre), skrinlagt et program om at være fanget mellem to kulturer.
Foto: Lars Krabbe / Polfoto
Firkløveret bag DR-programmet ‘Det slører stadig’ er kendt for satire om kulturforskelle. Efter terrorangrebet i København har en af programmets skabere, Sara Al Naser (længst til højre), skrinlagt et program om at være fanget mellem to kulturer. Foto: Lars Krabbe / Polfoto

Nuancernes tid er forbi

Nuancernes tid er forbi

Muslimer censurerer sig selv i det offentlige rum på grund af mediernes jagt på ekstreme synspunkter, mener komiker Sara Al Naser, der skrinlagde et planlagt tv-program i kølvandet på terrorangrebet i København.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Muhammed-tegningerne blev født ud af nødvendighed. Det har i alle årene været forklaringen fra Flemming Rose, den nu berømmede JP-redaktør, der i 2005 gav en flok danske tegnere opgaven at tegne den muslimske profet for at teste, om selvcensuren havde de danske publicister i sin hule hånd, når talen faldt på islam.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.