dknyt
doi
dkindkob
dkstillinger
dkteknik
dksocial
dksundhed
Firkløveret bag DR-programmet ‘Det slører stadig’ er kendt for satire om kulturforskelle. Efter terrorangrebet i København har en af programmets skabere, Sara Al Naser (længst til højre), skrinlagt et program om at være fanget mellem to kulturer.
Foto: Lars Krabbe / Polfoto
Firkløveret bag DR-programmet ‘Det slører stadig’ er kendt for satire om kulturforskelle. Efter terrorangrebet i København har en af programmets skabere, Sara Al Naser (længst til højre), skrinlagt et program om at være fanget mellem to kulturer. Foto: Lars Krabbe / Polfoto

Nuancernes tid er forbi

Nuancernes tid er forbi

Muslimer censurerer sig selv i det offentlige rum på grund af mediernes jagt på ekstreme synspunkter, mener komiker Sara Al Naser, der skrinlagde et planlagt tv-program i kølvandet på terrorangrebet i København.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Muhammed-tegningerne blev født ud af nødvendighed. Det har i alle årene været forklaringen fra Flemming Rose, den nu berømmede JP-redaktør, der i 2005 gav en flok danske tegnere opgaven at tegne den muslimske profet for at teste, om selvcensuren havde de danske publicister i sin hule hånd, når talen faldt på islam.

Interesseret i et abonnement? – klik her

ANDRE ARTIKLER
Kommunen.dk

Redaktion Aarhus
Mejlgade 48 C, st. tv.
8000 Aarhus C

Redaktion København
Christiansborg, lok 3.044
1240 København K

Administration
Havnebryggen 5
3740 Svaneke
+45 46 35 33 43

Annoncesalg
+45 51 92 24 37

CVR: 31 88 59 57

Pressenævnet
DK Medier er fællesnavnet for nyhedstjenesterne Kommunen.dk og DK Nyt samt en lang række fagportaler
DK Medier