Kommunen.dk
MENU

Nu må han sige sin mening

Nu må han sige sin mening

Tidligere kommunaldirektør Poul A. Christensen kan endelig tage bladet fra munden i sit skifte til politiker som spidskandidat for Fælleslisten Vest.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Han har altid vægtet sine ord med omhu. Sikret sig, at de var neutrale og objektive. Men nu har Poul A. Christensen ikke længere tænkt sig at holde de værdiladede ord tilbage. For fem år siden stoppede han en 15 år lang karriere som kommunaldirektør i Ulfborg-Vemb Kommune. Embedsmandsrollen bliver nu skiftet ud med en politisk karriere som spidskandidat for den nystiftede Fælleslisten Vest i Region Midtjylland. Et skifte han aldrig selv havde skænket en tanke, før han fik et opkald fra Fælleslisten Vest i marts måned. Han har da også lige skullet vænne sig til sin nye rolle. 

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.