Politik fra rødderne
Barndomslivet med arbejdsløshed og uvished har været en stærk motor for Johannes Lundsfryd (S), der føler, at han er kommet hjem og i havn som borgmester i Middelfart.
Foto: Middelfart Kommune

Når vi fik medister derhjemme, var det virkelig en stor dag

Han har mærket livets skyggesider på egen krop og ved, hvad det vil sige at være bange for dagen i morgen. Kom med bag om Middelfarts borgmester, Johannes Lundsfryd (S), der har omsat frygt til vilje og i dag både er forløst og afslappet og sætter pris på en god dyresteg.

 bagom borgmesteren

Af Hanne Korvig | [email protected]

- Hvem er det af jer, der er træls, var der altid én nede fra salen, der råbte, når revytruppen ‘Trip Trap Træls’ løb ind på scenen tilbage i 1990’erne.

Truppen bestod af Johannes Lundsfryd, hans bror Andreas og fætter Anders plus det løse - og det med at være den trælse delte de tre gutter imellem sig, fortæller Johannes Lundsfryd, mens han griner.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 295 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Politikerliv


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57