Kommunen.dk
MENU
- Det offentlige kan ikke skide på konkurrencereglerne. Vi kan ikke køre over for rødt her på Bornholm, siger Carl Ilsøe (til venstre), Borgerlisten – her sammen med Jeppe Kofoed (S) ved et tidligere arrangement.
Foto: Berit Hvassum / Polfoto
- Det offentlige kan ikke skide på konkurrencereglerne. Vi kan ikke køre over for rødt her på Bornholm, siger Carl Ilsøe (til venstre), Borgerlisten – her sammen med Jeppe Kofoed (S) ved et tidligere arrangement. Foto: Berit Hvassum / Polfoto

”Nogen lyver om hurtigt kommunalt fibernet”

”Nogen lyver om hurtigt kommunalt fibernet”

- Det ser speget ud. Nogen lyver. Medlem af kommunalbestyrelsen for Bornholms Regionskommune, Carl Ilsøe, frygter, at den fattige økommune kan få problemer efter etableringen af et potentielt ulovligt fibernet.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Flere bornholmske kommunalpolitikere tvivler på, om de er blevet informeret tilstrækkeligt i sagen om det kommunalt ejede energiselskabs Østkrafts udrulning af fibernet til foreløbig en tredjedel af øens husstande.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.