- Det offentlige kan ikke skide på konkurrencereglerne. Vi kan ikke køre over for rødt her på Bornholm, siger Carl Ilsøe (til venstre), Borgerlisten – her sammen med Jeppe Kofoed (S) ved et tidligere arrangement.
Foto: Berit Hvassum / Polfoto
- Det offentlige kan ikke skide på konkurrencereglerne. Vi kan ikke køre over for rødt her på Bornholm, siger Carl Ilsøe (til venstre), Borgerlisten – her sammen med Jeppe Kofoed (S) ved et tidligere arrangement. Foto: Berit Hvassum / Polfoto

”Nogen lyver om hurtigt kommunalt fibernet”

- Det ser speget ud. Nogen lyver. Medlem af kommunalbestyrelsen for Bornholms Regionskommune, Carl Ilsøe, frygter, at den fattige økommune kan få problemer efter etableringen af et potentielt ulovligt fibernet.

 østkraft

Af Peter Christian Nielsen | [email protected]

Flere bornholmske kommunalpolitikere tvivler på, om de er blevet informeret tilstrækkeligt i sagen om det kommunalt ejede energiselskabs Østkrafts udrulning af fibernet til foreløbig en tredjedel af øens husstande.

I sidste uge kunne Kommunen fortælle, at Bornholms Regionskommune bliver undersøgt af Statsforvaltningen og Energitilsynet for ulovligt at have udbredt fibernet til kommerciel udlejning i strid med kommunalfuldmagten og elforsyningsloven.

Interesseret i et abonnement? – klik her

Log ind på Kommunen.dk
Glemt kodeord?

It

Teknik & miljø

Økonomi

Tilmeld dig Kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik

Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57