Politik fra rødderne
Siden 2010 har mere end 2000 flygtninge og asylsøgere været engageret i Trampolinhuset, der ligger i Københavns nordvestkvarter.  Foto: Alba Oren / Trampolinhuset

Nødråb: Oaser i asylsystemet er under pres

Asylsystemet er en klientfabrik, og der er behov for en hurtigere indsats for at integrere asylsøgere, mener lederen af et succesfuldt integrationstiltag.

 værested

Af Jonas Sloth Bach | [email protected]

Vestlig musik fra 50’erne strømmer ud af to højttalere ved væggen, men overdøves af stemmer på arabisk, amharisk og engelsk. Rundtom bordtennisbordet og bordfodboldbordet, i sofaerne og i gangen ud mod gården går snakken, der grines og drikkes kaffe, og det er svært at forestille sig, at de fleste her har set død og ødelæggelse på nærmeste hold og er flygtet på tværs af kontinenter.

Trampolinhuset ligger i Københavns nordvestkvarter og er en oase for flygtninge og asylsøgere. Siden 2010 har mere end 2000 flygtninge og asylsøgere været engageret i huset, der ud over tre fuldtidsansatte primært fungerer i kraft af et stort netværk af fri-villige.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Social & sundhed


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57