Kommunen.dk
MENU
Siden 2010 har mere end 2000 flygtninge og asylsøgere været engageret i Trampolinhuset, der ligger i Københavns nordvestkvarter.
 Foto: Alba Oren / Trampolinhuset
Siden 2010 har mere end 2000 flygtninge og asylsøgere været engageret i Trampolinhuset, der ligger i Københavns nordvestkvarter.  Foto: Alba Oren / Trampolinhuset

Nødråb: Oaser i asylsystemet er under pres

Nødråb: Oaser i asylsystemet er under pres

Asylsystemet er en klientfabrik, og der er behov for en hurtigere indsats for at integrere asylsøgere, mener lederen af et succesfuldt integrationstiltag.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Vestlig musik fra 50’erne strømmer ud af to højttalere ved væggen, men overdøves af stemmer på arabisk, amharisk og engelsk. Rundtom bordtennisbordet og bordfodboldbordet, i sofaerne og i gangen ud mod gården går snakken, der grines og drikkes kaffe, og det er svært at forestille sig, at de fleste her har set død og ødelæggelse på nærmeste hold og er flygtet på tværs af kontinenter.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.