Kommunen.dk
MENU
Roms tidligere borgmester Giovanni GianniAlemanno (til højre) er blandt de 37 anholdte ved optrævlingen af Mafia Capitale, et mafia-netværk, der blandt andet har tjent store summer på flygtninge.Foto: Polfoto
Roms tidligere borgmester Giovanni 'Gianni'Alemanno (til højre) er blandt de 37 anholdte ved optrævlingen af Mafia Capitale, et mafia-netværk, der blandt andet har tjent store summer på flygtninge.Foto: Polfoto

Når borgmesterkæden hænger på en mafioso

Når borgmesterkæden hænger på en mafioso

En række sager om mafiaforbund­ne og korrupte borgmestre har rokket yderligere ved troen på, at Italien for alvor kan vriste sig fri af fortidens gangsterspøgelse.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Sonny Corleone holder i sin Lincoln Continental Coupe ved et betalingsanlæg på Long Island. Han giver sin billet til kontrolløren, men den uniformsklædte mand forsvinder pludselig sammen med lugen, der går ned, uden at bommen går op. Corleone-klanens iltre tronarving er fanget i et baghold.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.