Kommunen.dk
MENU
Carsten Rasmussen, Kandis-fan og suppe-steg-is musiker, er taget i Toksværd Hallen med sit keyboard. Han glæder sig til Kandis-koncerten den 25. februar - og står klar i kulissen, hvis der bliver brug for ham på scenen.
Fotograf: Steen Knarberg
Carsten Rasmussen, Kandis-fan og suppe-steg-is musiker, er taget i Toksværd Hallen med sit keyboard. Han glæder sig til Kandis-koncerten den 25. februar - og står klar i kulissen, hvis der bliver brug for ham på scenen. Fotograf: Steen Knarberg

Næstveds borgmester: ”Jeg har aldrig ejet en bil fra ny”

Næstveds borgmester: ”Jeg har aldrig ejet en bil fra ny”

Næstveds borgmester brænder for sin by og er ikke bange for at stille krav til sine borgere. Personligt tror han på at bevare jordforbindelsen – med Kandis og kød, sin kolonihave og Klassefesten. Kom med bagom den tidligere ølkusk Carsten Rasmussen (S).

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Hvad er din største politiske ambition for 2017?

Det er at blive genvalgt! Men derudover er det at få taget det første spadestik til overflytningen af de 375 statsarbejdspladser. Og så glæder jeg mig til genoplivningen og åbningen af Holmegaard Museum, der har været lukket en del år efter en konkurs.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.