Moderne ledelse er en dejlig snack

Mad forklarer simpelthen ledelse. Så enkel er tendensen i de mange seriøse ledelsesbøger, man absolut må læse, hvis man skal være chef i moderne tid. Vi taler om æg, popcorn, æbler - og eventuelt en kiks.

Af Morten Okkels | [email protected]

Fødevarer har en symbolsk magt. Det har alle ledelsesfilosoffer vidst, siden 

seniorkonsulent Jesus af Nazaret slog igennem med nadver-konceptet. Også moderne tids store mestre har indsigt i denne sandhed, viser bogen ’Balance for livet’. Et ordinært hønseæg er faktisk et godt billede på vanens magt:

Interesseret i et abonnement? – klik her

Log ind på
Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig Kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik

Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57