Minister: Fordeling af elever skal kortlægges

Undervisningsminister Troels Lund Poulsen (V) vil have klarhed over, om reglerne bliver brudt, når ansøgere til gymnasiet bliver fordelt mellem skolerne. Initiativet bliver budt hjerteligt velkommen af oppositionen. 

 gymnasier

Af Redaktionen | [email protected]

Gymnasiernes metoder til at fordele eleverne imellem sig skal ses efter i sømmene for at finde ud af, om reglerne bliver overholdt, lyder meldingen fra undervisningsminister Troels Lund Poulsen. Han vil tage et møde med formanden for Region Hovedstadens fordelingsudvalg for at finde ud af, hvad der er op og ned i beskyldninger om, at fordelingen af elever ikke sker efter reglerne. 

”Jeg går ud fra, at reglerne bliver overholdt, men jeg har i dag besluttet, at jeg vil tage en snak med formanden for fordelingsudvalget. Jeg kan ikke blive ved med at høre på, at der er sket ting, som ikke er gjort rigtigt, og derfor vil jeg nu bede om en drøftelse for at få gennemgået, hvordan og hvorledes fordelingen foregår,” sagde Troels Lund Poulsen på et samråd i Uddannelsesudvalget tirsdag den 5. april.

Interesseret i et abonnement? – klik her

Log ind på
Glemt kodeord?

Børn & unge


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig Kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik

Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57