Kommunen.dk
dknyt
doi
dkindkob
dkstillinger
dkteknik
dksocial
dksundhed
I nummer 23 skrev Kommunen, at 84 procent af kommunerne oplever flere sager med angstramte børn som 8-årige Tone her på billedet. Tones forældre har valgt selv at betale for datterens behandling i tilbuddet Cool Kids.
Foto: Ann Birgitte Christiansen
I nummer 23 skrev Kommunen, at 84 procent af kommunerne oplever flere sager med angstramte børn som 8-årige Tone her på billedet. Tones forældre har valgt selv at betale for datterens behandling i tilbuddet Cool Kids. Foto: Ann Birgitte Christiansen

Minister: Angste børn får allerede hjælp

Minister: Angste børn får allerede hjælp

Der kommer ikke nye tiltag til børn med angst. Hver anden kommune har ikke et tilbud, men social- og indenrigsministeren henviser til private og andre tilbud. Angstforeningen kalder det et tyndt svar og indsatsen utilstrækkelig.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Social- og indenrigsminister Karen Ellemann (V) vil ikke komme med nye tiltag, så flere børn kan få hjælp til deres angstlidelse på trods af gode resultater med kognitiv adfærdsterapi. Det er meldingen fra hende, efter at Socialdemokraternes psykiatriordfører Yildiz Akdogan har spurgt ministeren, hvad hun agter at gøre ved, at cirka halvdelen af kommunerne ikke har et specifikt behandlingstilbud til børn med angst. Det viste Kommunens undersøgelse i avis nummer 23.

Tilbud

Interesseret i et abonnement? – klik her

ANDRE ARTIKLER
Kommunen.dk

Redaktion Aarhus
Mejlgade 48 C, st. tv.
8000 Aarhus C

Redaktion København
Christiansborg, lok 3.044
1240 København K

Administration
Havnebryggen 5
3740 Svaneke
+45 46 35 33 43

Annoncesalg
+45 51 92 24 37

CVR: 31 88 59 57

Pressenævnet
DK Medier er fællesnavnet for nyhedstjenesterne Kommunen.dk og DK Nyt samt en lang række fagportaler
DK Medier