Kommunen.dk
MENU
I nummer 23 skrev Kommunen, at 84 procent af kommunerne oplever flere sager med angstramte børn som 8-årige Tone her på billedet. Tones forældre har valgt selv at betale for datterens behandling i tilbuddet Cool Kids.
Foto: Ann Birgitte Christiansen
I nummer 23 skrev Kommunen, at 84 procent af kommunerne oplever flere sager med angstramte børn som 8-årige Tone her på billedet. Tones forældre har valgt selv at betale for datterens behandling i tilbuddet Cool Kids. Foto: Ann Birgitte Christiansen

Minister: Angste børn får allerede hjælp

Minister: Angste børn får allerede hjælp

Der kommer ikke nye tiltag til børn med angst. Hver anden kommune har ikke et tilbud, men social- og indenrigsministeren henviser til private og andre tilbud. Angstforeningen kalder det et tyndt svar og indsatsen utilstrækkelig.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Social- og indenrigsminister Karen Ellemann (V) vil ikke komme med nye tiltag, så flere børn kan få hjælp til deres angstlidelse på trods af gode resultater med kognitiv adfærdsterapi. Det er meldingen fra hende, efter at Socialdemokraternes psykiatriordfører Yildiz Akdogan har spurgt ministeren, hvad hun agter at gøre ved, at cirka halvdelen af kommunerne ikke har et specifikt behandlingstilbud til børn med angst. Det viste Kommunens undersøgelse i avis nummer 23.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.