Kommunen.dk
MENU
Senest til sommer forventes kommunerne at få mulighed for at tildele private virksomheder ret til at etablere og drive offentligt tilgængelige ladestandere, skriver partner i Bech-Bruun Anders Birkelund Nielsen.
Senest til sommer forventes kommunerne at få mulighed for at tildele private virksomheder ”ret” til at etablere og drive offentligt tilgængelige ladestandere, skriver partner i Bech-Bruun Anders Birkelund Nielsen.
Foto: Mikkel Hørlyck, Ritzau Scanpix

Debat/ Lysere udsigter for kommunal koordinering af ladestandere

Debat/ Lysere udsigter for kommunal koordinering af ladestandere

1. nov. 2021
Anders Birkelund Nielsen
ANDERS BIRKELUND NIELSEN
PARTNER
BECH-BRUUN ADVOKATPARTNERSELSKAB
Email

Bestyrelsesmedlem i Dansk Forening for Udbudsret

Lovudkast kan blive lokal gamechanger for grøn omstilling og elbilisme. Og forberedelserne begynder nu, påpeger juridisk klummeskriver Anders Birkelund Nielsen.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Fremover vil kommunerne i højere grad kunne sikre, at der er et tilstrækkeligt antal lokale ladestandere, så brugen af elbiler understøttes. Ny lovgivning vil således gøre det muligt for kommunerne at bidrage til etableringen af ladestandere, der kan give elbilerne det sidste afgørende rygstød.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.