Kommunen.dk
MENU
 Regeringens omlægning af det sociale særtilskud falder ikke i god jord hos disse to S-spidser. Mens Frank Jensen kalder omfordelingen for ‘lokkemad’, mener partiets kommunalordfører Magnus Heunicke, at de sociale tilskud blandt andet skal bruges til at sikre den kommende finanslov. 
Foto: Anthon Unger / Polfoto
Regeringens omlægning af det sociale særtilskud falder ikke i god jord hos disse to S-spidser. Mens Frank Jensen kalder omfordelingen for ‘lokkemad’, mener partiets kommunalordfører Magnus Heunicke, at de sociale tilskud blandt andet skal bruges til at sikre den kommende finanslov. Foto: Anthon Unger / Polfoto

Lokkemad til landkommuner

Lokkemad til landkommuner

Regeringen vil omlægge det sociale særtilskud, så de 420 millioner kroner i stedet for at gå til bykommuner skal gå til de mest økonomisk trængte. De er mere optaget af geografi end sociale problemer, lyder det fra overborgmester Frank Jensen (S), som advarer sine kolleger mod at bide på krogen.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Kort før de historisk svære økonomiforhandlinger mellem regeringen og KL, lagde social- og indenrigsminister Karen Ellemann forleden en økonomisk godbid ud til de mest økonomisk trængte kommuner.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.