Kommunen.dk
MENU

Løkke triumferede, Jensen tøvede

Løkke triumferede, Jensen tøvede

”Kristian Jensen bør undre sig over, at han trods mange års  ministererfaring og posten som næstformand stadig kan udfordres af personer i Venstre, som hverken er valgt til Folketinget eller har politiske topposter i partiet.” 

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Skulle det være gået nogens næse forbi, handler moderne politik om frontfigurer (læs: personer). Blæsten om Lars Løkke er ikke slut, selvom Venstre-formanden har indgået en fredsaftale med næstformand Kristian Jensen. Magtkampen er blevet udkæmpet med al den røg og tryllepulver, som den politiske værktøjskasse indeholder. Status efter første runde af Løkke vs. Jensen er, at næstformanden mangler det dræberinstinkt, som er nødvendigt i toppolitik, medmindre et partis arvefølge står mejslet i sten.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.