Kommunen.dk
MENU

Debat/ Kun få partier vil regere

Debat/ Kun få partier vil regere

16. nov. 2014
Jarl Cordua
JARL CORDUA
JOURNALIST, BLOGGER
Email
Født 1969. Cand.polit. Politisk kommentator. Klummeskribent bl.a. på sin egen uafhængige liberale blog jarlcordua.dk samt vært på det ugentlige program "Cordua & Steno" på Radio 24-Syv. Holder foredrag og driver konsulentvirksomhed. Har kort til det lokale fitnesscenter og elsker at rejse. Bosat i Hellerup, gift med Vibeke og far til Andreas.
”Mon ikke Christiansborg er ved at vejre en stemning af, at man efter et valg – eller nok snarere senere i løbet af valgperioden – ikke kan udelukke en VO-regering med for eksempel en finansminister Thulesen Dahl?”

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

”Alle vil herrer være, ingen vil sækken bære”. Sådan står der på en af de friser, som den såkaldte ”Onde Maler” Rasmus Larsen fra 1920’erne og frem malede i Folketingets vandrehal.  Den syrlige kommentar ledsager et billede af en fyldt sæk, som forekommer besværlig at bære rundt på.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.