Politik fra rødderne

En gruppe rengøringsassistenter har belejret indgangen til Finansministeriet siden de i september blev fyret sammen 591 kolleger, fordi  opgaven skulle outsources.  
Foto: Per Vinther
En gruppe rengøringsassistenter har belejret indgangen til Finansministeriet siden de i september blev fyret sammen 591 kolleger, fordi opgaven skulle outsources. Foto: Per Vinther

Krisen får grækerne til at hjælpe naboer

Grækenland er stadig ramt af dyb krise, men i forlængelse af, at stort set alle grækere er blevet fattigere, er de også blevet bedre til at hjælpe hinanden.

 frivillighed

Af Claus Leick | [email protected]

- Sidste år bad en tysk tænketank mig skrive en artikel, der skulle beskrive 10 lyspunkter i det græske samfund. Det tog længere tid for mig at lokalisere lyspunkterne, end jeg havde regnet med, siger Nick Malkoutzis og føjer et galgenhumoristisk grin til udsagnet.

Nick Malkoutzis er af en af Grækenlands mest fremtrædende politiske kommentatorer. Han er redaktionschef på den engelsksprogede version af dagbladet Kathimerini, der udgives sammen med The International New York Times i Grækenland.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Social & sundhed

Økonomi


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57