Kommunen.dk
MENU
En gruppe rengøringsassistenter har belejret indgangen til Finansministeriet siden de i september blev fyret sammen 591 kolleger, fordi  opgaven skulle outsources.  
Foto: Per Vinther
En gruppe rengøringsassistenter har belejret indgangen til Finansministeriet siden de i september blev fyret sammen 591 kolleger, fordi opgaven skulle outsources. Foto: Per Vinther

Krisen får grækerne til at hjælpe naboer

Krisen får grækerne til at hjælpe naboer

Grækenland er stadig ramt af dyb krise, men i forlængelse af, at stort set alle grækere er blevet fattigere, er de også blevet bedre til at hjælpe hinanden.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

- Sidste år bad en tysk tænketank mig skrive en artikel, der skulle beskrive 10 lyspunkter i det græske samfund. Det tog længere tid for mig at lokalisere lyspunkterne, end jeg havde regnet med, siger Nick Malkoutzis og føjer et galgenhumoristisk grin til udsagnet.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.