Politik fra rødderne

Kontraktbrud koster knap en halv million

Det har kostet Horsens Kommune 451.000 kroner i utide at slippe af med en treårig kontrakt med firmaet Fru Hansens Kælder

 mad

Af Redaktionen | [email protected]

Kommunekassen må bøde for, at firmaet Fru Hansens Kælder ikke længere skal levere mad til børn lokalt i Horsens. Firmaet blev valgt til at levere frokost til børnene, da frokostordningen blev indført som et obligatorisk tilbud til børn i daginstitutioner, skrev Horsens Folkeblad tidligere på ugen.

Loven blev imidlertid senere lavet om, så forældrene igen kunne vælge ordningen fra. Trods rådgivning fra KL viser det sig imidlertid, at Horsens handlede forkert, da den gav grønt lys for at lade forældrene vælge en ny løsning, hvor valget stod mellem mad produceret i et andet lokalt køkken eller helt at vælge den kommunale frokostordning fra.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57