Politik fra rødderne

Kommuner skal investere grønt

Der bør komme fart på energirenoveringer og andre grønne investeringer, når kommunerne får lov at øge anlægsudgifterne, siger Agoras debattører

 agora

Af Sofie Flensburg | [email protected]

Regeringens hævelse af anlægsloftet hilses et varmt velkommen af Agoras debattører. Mange ser øgede anlægsinvesteringer som et helt nødvendigt led i at skabe arbejdspladser – men også som en oplagt mulighed for at sætte gang i energirenoveringerne.

- Der skal bygges flere plejehjem, ældreboliger og dag-institutioner. De offentlige bygninger skal klimarenoveres i en fart, så vi kan komme til at spare på el- og varmeregningen, og få et bedre CO2-regnskab. Det er godt for de mange arbejdsløse, der kan komme i gang med et ordinært arbejde. Det er godt for statskassen og for velfærden, siger eksempelvis Enhedslistens social- og kommunalordfører, Finn Sørensen.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57