Kommunen.dk
MENU

Debat/ Kommuner i nye tider

Debat/ Kommuner i nye tider

27. sep. 2014
Jens Husted
JENS HUSTED
Email
Formand for Venstres Ungdom
”Men hvorfor så denne hyldest til Vejle? Fordi Vejle har tilpasset sig den økonomiske virkelighed. På 4 år er administrationen skåret ned med 25 %, så der i stedet prioriteres borgernær service og styr på økonomien.”

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

En analyse har vist, at kommunerne ville kunne spare knap 22 milliarder, hvis de var lige så effektive som Vejle Kommune. I en tid, hvor riget fattes penge og benhårde prioriteringer er nødvendige, er dette fremragende nyt til alle landets kommunalpolitikere, hvis de altså forstår at udnytte mulighederne og udvise det nødvendige politiske lederskab. Alternativet er dalende opbakning til det kommunale selvstyre, mindre selvbestemmelse til byrådene og – værst af alt – dårligere service til borgerne.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.