Politik fra rødderne

Kommuner får PR af fidusmagasin

Måneds Magasinet Erhverv giver kommuner og kommunale selskaber gratis synlighed og tilbyder deres leverandører dyre annoncer og reklame forklædt som journalistik. 

 markedsføring

Af Kim Rosenkilde Nielsen | [email protected]

En række kommuner og kommunale selskaber har modtaget gratis omtale i Måneds Magasinet Erhverv, som ifølge udgiveren A/S Vestkystens Distriktsblade udsendes i et oplag på 101.000 eksemplarer. Magasinet tilbyder at portrættere kommunen eller det kommunale selskab og kontakter herefter lokale leverandører, som får mulighed for – mod betaling - at deltage i portrættet med en såkaldt profilartikel.

I nogle tilfælde er profilartiklerne markeret med et ganske svagt ’profil’ nederst i teksten, men ellers bærer ’artiklerne’ ingen tegn på, at der er tale om købt journalistik – i populær tale kaldet luderjournalistik.  

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Økonomi


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57