Kommunen og Politiko samarbejder

Redaktionel synergi skal styrke to af landets ledende medier om politik.

Af Benjamin Holst | [email protected]

Som led i Kommunens skærpede fokus på politik indgår avisen nu et redaktionelt samarbejde med Politiko, Berlingske Tidendes ugeavis om politik.

Med samarbejdet forventer de to medier fremover at kunne sikre læserne en endnu højere kvalitet i dækningen af dansk politik på alle niveauer. 

”Politiko er ligesom Kommunen et væsentligt medie for alle, der beskæftiger sig med politik. Samarbejdet vil give os mulighed for at prioritere i en langt større redaktionel værktøjskasse og derved styrke avisen i både dybden og bredden,” siger Claus Theilgaard, ansvarshavende redaktør for Kommunen.

Også hos Berlingske Tidende er man godt tilfredse med den nye samarbejdsaftale, der ifølge Politikos redaktør, Bent Winther, vil kunne tilføre Politiko et vigtigt element i forhold til beskrivelsen og analysen af kommuner og regioner, hvor langt hovedparten af Danmarks nationale budget forvaltes.

”Vi ser store perspektiver i et redaktionelt samarbejde med Kommunen, som er et stærkt og centralt medie med en vigtig målgruppe, når det gælder den regionale og kommunale udvikling i Danmark - analyser og tendenser,” siger Bent Winther.

Politiko udkommer hver mandag sammen med Berlingske Tidende og kan desuden købes i løssalg. 

Andet

kv21-banner
Tilmeld dig nyhedsbrevet