Politik fra rødderne

Kommunale hjemmesider er blevet langsommere

Fra 2009 til 2011 har de 20 største kommuners hjemmesider fået væsentligt længere svar tider, viser ny undersøgelse. Forskellen mellem de enkelte kommuner er dog stor.

 hastighed

Af Sine Riis Lund | [email protected]

Borgerne skal vente over et sekund længere, når de i dag går ind på en kommunal hjemmeside, end de skulle for to år siden. Mens det i 2009 tog hjemmesiderne for landets 20 største kommuner 0,9 sekunder at tone frem i browseren, så tog det i 2011 gennemsnitligt 2,13 sekunder. Det er en eklatant forskel, fortæller Jesper Helbrandt, direktør i internet- og sikkerhedsfirmaet Digicure, der står bag målingerne de seneste tre år.

”De fleste, der driver professionelle hjemmesider og går op i det, har en ambition om, at man på forsiden skal have en svartid på under et sekund. Så når den stiger til over det dobbelte, så er det selvfølgelig problematisk,” siger han.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

It

Kommunikation


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57