Kommunen.dk
MENU
Der er langt fra 70ernes berygtede kollektiver med bollerum og fællesøkonomi til nutidens praktiske bofællesskaber, der i disse år skyder op over hele landet.
Foto: Zentropa / Nordisk Film
Der er langt fra 70'ernes berygtede kollektiver med bollerum og fællesøkonomi til nutidens praktiske bofællesskaber, der i disse år skyder op over hele landet. Foto: Zentropa / Nordisk Film

Kollektiver er det nye sort

Kollektiver er det nye sort

Flere og flere borgere flytter i kollektiver. Især højtuddannede og ildsjæle er blandt de beboere, der flytter ud af lejligheder og parcelhuse for at få mere fællesskab.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Hvis man tager et tværsnit af en lejlighedsopgang i en hvilken som helst større by i Danmark, kan man se små enheder af enkelte liv, der er stablet ovenpå hinanden. Hver især ved de måske knap nok, hvem der bor i lejligheden under eller over deres. Det er liv levet tæt, men fuldstændig separat.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.