Kommunen.dk
MENU

Debat/ Københavns problem = Koncernservice

Debat/ Københavns problem = Koncernservice

25. mar. 2012
Jan Hoby
JAN HOBY
NÆSTFORMAND
LANDSFORENINGEN FOR SOCIALPÆDAGOGER (LFS)
Email
LFS er hovedstadens største pædagogiske fagforening, med mere ned 10500 medlemmer. LFS er landets eneste fællespædagogiske fagforening, der organisere faglærte og ufaglærte på hele det pædagogiske arbejdsområde. (døgn og dag). LFS's forbund er FOA.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Det store problem i København er ikke styreformen – det ligger et helt andet sted. Det virkelige problem hedder Koncernservice– eller rettere New Public Management (NPM). Styring af den offentlige sektor som en privat profitforretning. LFS (Landsforeningen for Socialpædagoger) har, - som de første og næsten de eneste - påpeget det igen og igen de sidste par år. Skandalen omkring indkøbsordningen (2010) fik endelig omverdens øjne op for den københavnske udgave af molbo historien. 

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.