Politik fra rødderne

KL’s kommunikationschef stopper

Den 1. juni tiltræder 44-årige Steen Dahl Pedersen som ny kommunikationschef i Danmarks Idræts-Forbund (DIF). Han er uddannet cand.mag. i kommunikation og international politik fra AUC, og har de seneste seks år været kommunikationschef i KL, hvor han også tidligere har været pressechef gennem tre år. Før KL har Steen Dahl Pedersen blandt andet arbejdet med kommunikation og presse i Folketinget og i Aalborg Kommune.

 ugens uundgåelige

Af Thea Storm Pedersen | [email protected]

Efter 11 år i KL skifter du nu til Danmarks Idræts-Forbund. Hvorfor?

Den korte version er, at jeg har nået de mål, jeg opstillede for mig selv, da jeg blev chef for kommunikationsområdet i KL. Jeg har sammen med mine medarbejdere opbygget en velfungerende enhed, der leverer resultater. Og hvor der er fokus på stærk faglighed. Begge dele oplever jeg har givet respekt – i og uden for KL. 

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57