Politik fra rødderne
Fusionerer KL med Danske Regioner, vil de store kommuner sætte sig endnu tungere på magten, lyder det fra flere kritikere. Her Københavns overborgmester Frank Jensen (S) i selskab med KL-formand Martin Damm (V) ved sidste års Kommunalpolitiske Topmøde.  Foto: René Schütze / Polfoto

KL-fusion åbner op for internt magtspil

At blive større gør os ikke bedre, mener en række kritikere af fusionsplanerne mellem KL og Danske Regioner. De vil arbejde imod forslaget på Kommunalpolitisk Topmøde i denne uge. Andre vil bruge anledningen til at få ændret på KL’s interne magtforhold.

 armlægning

Af Morten Munkholm | [email protected]

Bestemmer de store kommuner for meget? Svækker det nærheden at arbejde sammen med regionerne? Er vi på vej mod en ny kommunalreform?

KL’s ledelse skal forberede sig på en højspændt intern debat, når de torsdag mødes til Kommunalpolitisk Topmøde i Aalborg.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57